27 نیسانی 20168 yr دانراوە هەر کەسێک لە ئێوەی بەرێز دەتوانێت سەرچاوەی فێربونی خوی پێمان بلێت تا کۆ سود لە یەکتر ببینین من وەک شەخسی خوم لە ڤیدیوکانی ئەم کومپانیانە فێری زور شت بوم،ئەمانەی خوارەوە ناوی ئەو کۆمپانیانەن: Digital Tutors FXPHD Lynda CG Society Video Copilot VfxBro Youtube Allan Mckay
27 نیسانی 20168 yr دانراوە من زۆر سودم لە Digital Tutors و Gnomon بینیوە و تا ماوم سوپاسیان دەکەم. بەڵام بە داخەوە Digital tutors لە لایەن Plural Sight ەوە کڕایەوە و هەست دەکەم وەک جاران نین.
27 نیسانی 20168 yr دانراوە من سودم لە زۆربەیان بینیوە بەڵام زیاتر: کاتێک کێشەیەکم هەبوبێت سودم لە CgSociety Forum واتە CGTalk بینیوە. بۆ فێرکاری Essential سودم لە Digital Tutors بینیوە. بۆ فێرکاری ئەدڤانس سودم لە FXPHD و The Gnomon Workshop ىینیوە. بۆ فێرکاری ئافتەر ئیفێکتیش سودم لە VideoCopilot بینیوە. لە بواری پارتیکڵ و Visual Effect دا Allan Mckay مامۆستای من بوە. ئەوەشم بیر نەچێت کە یوتیوب هەمیشە وەکو بابە گەورە وابوە هەر کێشەیەکم هەبوبێ پەنام بۆ بردوە. بەڵام زۆر حەزم بە lynda نیە.
28 نیسانی 20168 yr دانراوە نوسەر سەرکەوتوبی کاک خەلات سوپاس بۆ کومێنتەکەت راست ئەکەی لیندا و سکیل فید سەرکەوتوو نین راست ئەکەی کاک کارێز وەک جاران نەماوە سوپاس بۆ کومێنتەکەت دەست خوش تابان هێوادارم بەردەوام بی و سەرکەوتوبی
بچۆرە ناو گفتوگۆکەوە
دەتوانی نوسین دابنێی و دواتر تۆمار بکەی. ئەگەر هەژمارت هەیە، بچۆرە ناوەوە بۆ ئەوەی لە ڕێی ئەو هەژمارەوە پۆست بکەیت.