23 ئازارMar 23 دانراوە stuff_i_follow - %s I Follow%s کە شوێنیان کەوتومdigestبە ڕای من ووشەی ( کورتکراوەکان ) گونجاوە بۆ ووشەی (digest)notifications_none_selectedNo notifications selectedهیچ ئاگانامەیەک هەڵنەبژێردراوە.@سەرمەد @خەڵات جەلال لە 25 ئازارMar 25 گۆڕانكاری تێدا كراوە لە لایەن ADEL SNJARY
5 نیسانApr 5 دەست خۆش کاك @ADEL SNJARY بۆ پەرۆشیت..لە 3/23/2025 کاتژمێر 9:48 PM دا، ADEL SNJARY وتی:digestبە ڕای من ووشەی ( کورتکراوەکان ) گونجاوە بۆ ووشەی (digest)بە ڕای من ئەوە گونجاوە و جێبەجێ کراوە.لە 3/23/2025 کاتژمێر 9:48 PM دا، ADEL SNJARY وتی:notifications_none_selectedNo notifications selectedهیچ ئاگانامەیەک هەڵنەبژێردراوە.ئەمەش جێبەجێ کراوەسەبارەت بەم ڕستەیە :لە 3/23/2025 کاتژمێر 9:48 PM دا، ADEL SNJARY وتی:stuff_i_follow - %s I Follow%s کە شوێنیان کەوتومبە ڕای من ناوەکان لە زمانی کوردی دا پێویستیان بە پاشگر هەیە بە گوێرەی فەرمانەکەی دواتری کە (شوێن کەوتن)ە، بۆ نمونە (ناوەڕۆك+انە+ی، ناوەڕۆك+ەی ) بۆ تاك و کۆ، لە بەر ئەوە پێویستە بەم شێوەیە بەکار بهێنرێت.ئەوەی کە لە ئێستا دا دانراوە بەم شێوەیەیە کە بە ڕای من پێویستی بە گۆڕانکاری نیە.وشەی ئێستائەو %sانەی شوێنیان کەوتوملە گەڵئەو %sەی شوێنی کەوتومدووبارە دەستخۆشیت لێ دەکەم.
5 نیسانApr 5 نوسەر 10 خولەك پێش ئێستا، سەرمەد وتی:دەست خۆش کاك @ADEL SNJARY بۆ پەرۆشیت..بە ڕای من ئەوە گونجاوە و جێبەجێ کراوە.ئەمەش جێبەجێ کراوەسەبارەت بەم ڕستەیە :بە ڕای من ناوەکان لە زمانی کوردی دا پێویستیان بە پاشگر هەیە بە گوێرەی فەرمانەکەی دواتری کە (شوێن کەوتن)ە، بۆ نمونە (ناوەڕۆك+انە+ی، ناوەڕۆك+ەی ) بۆ تاك و کۆ، لە بەر ئەوە پێویستە بەم شێوەیە بەکار بهێنرێت.ئەوەی کە لە ئێستا دا دانراوە بەم شێوەیەیە کە بە ڕای من پێویستی بە گۆڕانکاری نیە.وشەی ئێستائەو %sانەی شوێنیان کەوتوملە گەڵئەو %sەی شوێنی کەوتومدووبارە دەستخۆشیت لێ دەکەم.دەستی تۆش خۆش بێت کاک @سەرمەد
بچۆرە ناو گفتوگۆکەوە
دەتوانی نوسین دابنێی و دواتر تۆمار بکەی. ئەگەر هەژمارت هەیە، بچۆرە ناوەوە بۆ ئەوەی لە هەژمارەکەی خۆتەوە پۆستی بکەی.