پروشە ئازاد 22 شوباتی 2023 دانراوە ڕیپۆرت بڵاوکردنەوە 22 شوباتی 2023 دانراوە پاش سڵاو. بەڕێزان ئەندامانی یانەی ئای تی و پەرەپێدان، پیم خۆشە ئەگەر بە هەماهەنگی وێنەیەك بۆ کەڤەر و پڕۆفایلی ئەم گروپە هەڵبژێرین، لەوانەیە هەندێك لە ئەندامانی ئەم گروپە لە گرافیك دیزاین دا باش بن، داواکارم پێشنیاز و دیزاینەکان لەم بابەتەدا دابنێن بۆ ئەوەی گفتوگۆی لە سەر بکەین. 1 بەستەری تێبینی لە ماڵپەڕی تر بڵاوی بكەرەوە بژاردەی بڵاوکردنەوەی زیاتر...
Taban 22 شوباتی 2023 دانراوە ڕیپۆرت بڵاوکردنەوە 22 شوباتی 2023 دانراوە من ئەم کەڤەرەم دیزاین کردوە.. هیوادارم بە دڵتان بێت. 1 بەستەری تێبینی لە ماڵپەڕی تر بڵاوی بكەرەوە بژاردەی بڵاوکردنەوەی زیاتر...
ADEL SNJARY 22 شوباتی 2023 دانراوە ڕیپۆرت بڵاوکردنەوە 22 شوباتی 2023 دانراوە 1 کاتژمێر لەمەوپێش، Taban وتی: من ئەم کەڤەرەم دیزاین کردوە.. هیوادارم بە دڵتان بێت. وا باشترە لە فۆنتی ئەلی کەی سەمیک دور کەونەوە و کار لەسەر فۆنتی Calibri بکەن بۆ دیزاینەکەش شتێکی سادە و تا ڕادەیەک جوانە و دەستت خۆش بێت 1 بەستەری تێبینی لە ماڵپەڕی تر بڵاوی بكەرەوە بژاردەی بڵاوکردنەوەی زیاتر...
سەرمەد 23 شوباتی 2023 دانراوە ڕیپۆرت بڵاوکردنەوە 23 شوباتی 2023 دانراوە 11 کاتژمێر لەمەوپێش، ADEL SNJARY وتی: وا باشترە لە فۆنتی ئەلی کەی سەمیک دور کەونەوە و کار لەسەر فۆنتی Calibri بکەن پێشنیارەکە زۆر بەجێیەو منیش لە گەڵ ئەوە دام. بەستەری تێبینی لە ماڵپەڕی تر بڵاوی بكەرەوە بژاردەی بڵاوکردنەوەی زیاتر...
سەرمەد 23 شوباتی 2023 دانراوە ڕیپۆرت بڵاوکردنەوە 23 شوباتی 2023 دانراوە شتێکی سادەیە.. هیوادارم بە دڵتان بێت.. 2 بەستەری تێبینی لە ماڵپەڕی تر بڵاوی بكەرەوە بژاردەی بڵاوکردنەوەی زیاتر...
Rasti 24 شوباتی 2023 دانراوە ڕیپۆرت بڵاوکردنەوە 24 شوباتی 2023 دانراوە 16 کاتژمێر لەمەوپێش، سەرمەد وتی: شتێکی سادەیە.. هیوادارم بە دڵتان بێت.. من ئەمەم بە دڵە.. +1 کاک سەرمەد. بەستەری تێبینی لە ماڵپەڕی تر بڵاوی بكەرەوە بژاردەی بڵاوکردنەوەی زیاتر...
پێشنیاز کردنی بەشداری