پروشە ئازاد 22 شوباتی 2023 دانراوە ڕیپۆرت 22 شوباتی 2023 دانراوە پاش سڵاو. بەڕێزان ئەندامانی یانەی ئای تی و پەرەپێدان، پیم خۆشە ئەگەر بە هەماهەنگی وێنەیەك بۆ کەڤەر و پڕۆفایلی ئەم گروپە هەڵبژێرین، لەوانەیە هەندێك لە ئەندامانی ئەم گروپە لە گرافیك دیزاین دا باش بن، داواکارم پێشنیاز و دیزاینەکان لەم بابەتەدا دابنێن بۆ ئەوەی گفتوگۆی لە سەر بکەین. 1
Taban 22 شوباتی 2023 دانراوە ڕیپۆرت 22 شوباتی 2023 دانراوە من ئەم کەڤەرەم دیزاین کردوە.. هیوادارم بە دڵتان بێت. 1
ADEL SNJARY 22 شوباتی 2023 دانراوە ڕیپۆرت 22 شوباتی 2023 دانراوە 1 کاتژمێر لەمەوپێش، Taban وتی: من ئەم کەڤەرەم دیزاین کردوە.. هیوادارم بە دڵتان بێت. وا باشترە لە فۆنتی ئەلی کەی سەمیک دور کەونەوە و کار لەسەر فۆنتی Calibri بکەن بۆ دیزاینەکەش شتێکی سادە و تا ڕادەیەک جوانە و دەستت خۆش بێت 1
سەرمەد 23 شوباتی 2023 دانراوە ڕیپۆرت 23 شوباتی 2023 دانراوە 11 کاتژمێر لەمەوپێش، ADEL SNJARY وتی: وا باشترە لە فۆنتی ئەلی کەی سەمیک دور کەونەوە و کار لەسەر فۆنتی Calibri بکەن پێشنیارەکە زۆر بەجێیەو منیش لە گەڵ ئەوە دام.
Rasti 24 شوباتی 2023 دانراوە ڕیپۆرت 24 شوباتی 2023 دانراوە 16 کاتژمێر لەمەوپێش، سەرمەد وتی: شتێکی سادەیە.. هیوادارم بە دڵتان بێت.. من ئەمەم بە دڵە.. +1 کاک سەرمەد.
پێشنیاز کردنی بەشداری